Tarih: 20.04.2023
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: TÜRKİYE HAKKINI ALACAK; KIRŞEHİR HAKKINI ALACAK

elediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 20 Nisan 2023 Perşembe günü saat 14.00’da Müftülük Caddesi’ndekCumhuriyet Halk Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP Ankara milletvekili Yıldırım Kaya, CHP Kırşehir Milletvekili Adayları ve Millet İttifakı İl Başkanları ile birlikte katıldı.

 

CHP İl Başkanı Hüseyin Çakmak, açılış konuşmasında Kırşehir’in seçimlerde Meclise iki vekil adayını göndereceğini ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Cumhurbaşkanı seçileceğini vurguladı.

CHP Ankara milletvekili Kırşehirli hemşehrimiz Yıldırım Kaya da konuşmasında Kırşehir’in tüm seçimlerde her zaman Türkiye’ye örnek olduğunu dile getirerek 14 Mayıs seçimlerinde büyük bir başarı sağlayacaklarını vurguladı.

Açılış programımda bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Gelecek güzel günleri hep birlikte inşa edeceğiz.” diyerek şunları ifade etti: 

“Bugün geldiğimiz noktada iktidar açısından kendilerine oy verilirse iyi, oy verilmezse terörist gibi lanse ediliyor halkımız. Bu da aslında seçimi kaybettiklerinin bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. Bizler Kırşehir’den Türkiye’ye örnek bir mesaj vereceğiz seçimlerde. Kardeşlik, dayanışma, birlik, beraberlik, hak, hukuk, adalet ve demokrasi anlayışının örneğini göndereceğiz. “İncinsen de incitme” anlayışını göndereceğiz.

Son haftalarda ekonomik olarak soğan olayı gündemde. Bu ülkede çiftçinin ne kadar soğan ekebileceğini dahi planlayamayan bir iktidar ve sistemle karşı karşıyayız ve bu anlayış ülkeyi kendisinin yönetmeye talip olduğunu söylüyor.

14 Mayıs’ta sevgi, barış, dürüstlük ve demokrasi kazanacak. Kırşehir kazanacak; Türkiye kazanacak.”

CHP Kırşehir milletvekili adayı Baran Genç de yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Makûs talihli hemşehrilerim, Hükümet Konağı mağduru, çevre yol, OSB mağduru Kırşehirliler. İlçeleri elinden alınan demokrasi gazisi Kırşehir. Eğitimi elinden alınan Kırşehir. Lale Devri nasıl bittiyse Sülale devrini de Genel Başkanımızla bitireceğiz.  Belediyecilik hizmetleri yerine getirildiğinde nelerin olduğunu Kırşehir’de gördük. Genel seçimlerde de göreceğiz. 

“CHP Kırşehir milletvekili adayı (mevcut milletvekili) Metin İlhan ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

“5 yıl süre ile TBMM'de ilimizin sorunlarını dile getirdik. Hepimizin sorunları var ve hep birlikte çözeceğiz. 5 yılda teşhisi koyduk, artık tedavi zamanı. Hükümet Konağı, çevre yolu için 5 yıldır hiç bir şey yapılmadı; sana söz Kırşehir iki yılda bitireceğiz. İkinci hastaneyi yapacağız. Gelmeyen tren yolunu da kazandıracağız.. Hirfanlı’nın suları Kırşehir'in topraklarını sulayacak. Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız.

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ise yaptığı konuşmasında şunları ifade etti:

“Alnı açık, başı dik, kalbinde insan sevgisi, Atatürk sevgisi dolu güzel Kırşehirliler. Geçen seçimlerde Kırşehir'in derdini söyleyen yok dedik, vekil istedik ve siz de halkın doktoru M. İlhan’ı Meclise gönderdiniz. Ekmeğimizi aynı yerden kazandığımız Eczacı Baran Genç de örgütün başındaydı. Belediye Başkanımız Selahattin. Ekicioğlu ile Belediyeyi de kazandık. Bundan sonraki 5 yılda CHP iktidarında artık Kırşehir'e hizmet etmeye geliyoruz.  

İktidar iktidar... Buraya gelirken sadece CHP İl Başkanı değil, Millet İttifakının Tüm İl Başkanları elimi sıktı. Burada hep birlikteyiz. Burada CHP'ye verilen oy tüm ittifaka verilen oydur. Birleşe birleşe tüm Türkiye’de kazanacağız. Ülke şahıs devletine döndü ama sorun çöken sistemde. Sistem, verilen oyları tutmak üzerine kurulmuş ama Genel Başkanımız Kemal. Kılıçdaroğlu bu oyunu bozacak. Birleştik ve kazanacağız.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA