Tarih: 10.02.2026
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: TÜKETTİĞİMİZ ELEKTRİĞİ KENDİMİZ ÜRETİYORUZ

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, belediyenin elektrik giderlerine katkı sunmak ve yenilenebilir enerjiyle, tükettiğimiz elektriği üretmek amacıyla hayata geçirilen 2. Etap Ökse Güneş Enerji Santrali’nin (GES) tamamlandığını ve üretime başladığını ifade etti.
 
65 bin metrekarelik alanda 52 bin metrekarelik kurulu güçle ve 9 bin 216 panelle 3 trafo eşliğinde 36 inverter (güç dönüştürücü) yer alıyor.
 
3600 kwe ve 5391 kwp kurulu güce sahip GES ile Belediyemizin elektrik ihtiyacının büyük bölümünün karşılanması hedefleniyor.
 
Şubat ayı Belediye Meclis Toplantısında proje konusunda değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, GES’in bugünkü değerinin 300 milyon TL olduğunu ifade etti.
 
https://www.youtube.com/watch?v=xBslEPfSZLc
Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA