Tarih: 15.02.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU TOPLUMUN FARKLI KESİMLERİYLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 14 Şubat 2024 Çarşamba günü CHP İl başkanı Baran Genç ile birlikte, Bizim Aile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin misafiri oldu. Dernek yönetimi ve çocuklarla samimi bir ortamda sohbet eden Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir, Yozgat, Aksaray, Niğde ve Karaman İllerinde kurulu derneklerden Devlet korumasında bakım altında kalan çocuklar ile bakım sonrası gençlerin desteklenmesi için faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları bir araya gelerek YETİŞTİRME YURDUNDAN AYRILANLAR FEDERASYONU (YUDEF) çatısı altında birleşmesinden dolayı da Bizim Aile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kırşehir YURT-AY-DER Başkanı Bayram Koç’u kutladı.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, daha sonra ise Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi BEGEM'de Halk Oyunları Dersi alan gençlerimize buluşarak gençlerle sohbet etti.