Tarih: 21.06.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: SÖZ VERDİK YAPIYORUZ!

    KIRŞEHİR BELEDİYESİ, KAPALI DURAKLARI ŞEHRİMİZİN MUHTELİF YERLERİNE YERLEŞTİRDİ

 

    Kapalı Durakların şehrimizin muhtelif yerlerine yerleştirildiğini ifade eden Başkanımız Ekicioğlu, “Kırşehir halkı her şeyin en iyisine; en modern olanına layıktır.” dedi. Başkanımız Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

 

    “Bilindiği üzere göreve geldiğimizde ihalesi yapılan ancak ödeneği ayrılmamış olan kent içi akıllı ulaşım sistemini devir alarak son noktaya geldik. Şehrimizde sizlerin de gördüğü gibi trafik ışıkları kontrol ve denetleme levhaları kameralar ve yaya geçitleri sisteme uygun bir şekilde hazırladık.

 

    Biz, Kırşehir Belediyesi olarak toplu ulaşım sistemini önemsiyor ve halkımızın da bu hizmetten en iyi şekilde faydalanabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

    Son olarak, 20 Haziran 2022 Pazartesi günü şehrimizin muhtelif yerlerine Kapalı Duraklarımızı yerleştirdik. Amacımız, Kırşehirli hemşehrilerimizin kışın soğuklarda ve rüzgârda, yazın ise güneşten olumsuz etkilenmemeleri ve Belediye halk Otobüslerinden en iyi şekilde yararlanmaları.

 

    2019 yılında göreve geldiğimizde, 12 Kapalı Durak yerleştirerek halkımızın hizmetine sunmuştuk. Şimdi ise bu Duraklarımıza 10 adet yeni Kapalı Durak daha eklemiş olduk. Her şey Kırşehir ve Kırşehirli hemşehrilerimizin ulaşım olanaklarından en iyi ve en sağlıklı bir şekilde yararlanması içindir.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA