Tarih: 01.08.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ GRİLMEDİK MAHALLE VE YAPILMADIK YOL BIRAKMAYACAĞIZ!

Kırşehir Belediyesi, Medrese Mahallesi Ahmet Yesevi Bulvarı'nda trafiğin akışını da kesintiye uğratmadan yol ve kaldırım çalışmalarına başla.

 

Yol, asfalt, kaldırım ve sert zemin çalışmışlarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“Biz, sene başında da ifade ettiğimiz gibi bahar-yaz aylarının başlamasıyla birlikte yol, asfalt, kaldırım ve sert zemin çalışmalarımızı hızlandırdık. Amacımız Kırşehirli hemşehrilerimize daha çağdaş ve daha yaşanılır bir Kırşehir oluşturmak. Bunu da yine sevgili hemşehrilerimizdenaldığımız destekle yapıyoruz.

Eski Buğday Pazarı civarındaki yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından, Yenice Mahallesi Kapıcı Camii Arkası 175 ve 176. Sokaklardakiasfalt çalışması da sona erdi. Âşıkpaşa Mahallesindeki(Cumartesi Pazaryeri altı) sert zemin çalışmasını takiben Pazar Yerinden Terme Hotel'e kadar; oradan da Dinekbağı Köprüsü'ne kadar uzanan alanda Hemzemin Otopark, Yol, Kaldırım ve Peyzaj çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.

Yine geçtiğimiz hafta içinde Nasuhdede Mahallesi İl Sağlık Müdürlüğü civarı yol çalışmalarımızı da başlattık

Cumartesi günü itibarı ile ise Medrese Mahallesi Ahmet Yesevi Bulvarı'nda trafiğin akışını da kesintiye uğratmadan kaldırım ve sert zemin çalışmalarına başlamış bulunuyoruz.Buradaki hazırlık çalışmasını hızlı bir şekilde tamamlayıp asfalt serimini gerçekleştirecepğiz.

Mahalle-cadde çalışmalarımız öncesinde ve sırasında gerek esnafımızla gerekse de mahalle muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizle sürekli istişarede bulunuyoruz. Halkımızın beklentileri bizler için çok önemli ve biz de onların beklenti ve önerilerini dikkate alıyoruz.

Göreve geldiğimizde hemşehrilerimize bir söz verdik ve bu sözümüzü yerine getirmek için de tüm ekibimizle birlikte bundan sonra da çalışmalarımız aralıksız devam edecek.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA