Tarih: 26.04.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, SABRİYE HASAN KILIÇ ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE İFTAR PROGRAMINA KATILDI
Başkanımız Ekicioğlu: Hemşehrilerimizin yaşam standartlarının iyileştirilmesi için Kırşehir Belediyesi olarak ne gerekiyorsa bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz!
 
          Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 25 Nisan 2022 Pazartesi günü Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen; Kent Park'taki, Sabriye Hasan Kılıç Engelsiz Yaşam Merkezimizde İftar Sofrasına katıldı.
 
          Kırşehir milletvekilimiz Metin İlhan, CHP İl Başkanı Baran Genç ve İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen ve Başkan Yardımcılarımızın da katıldığı İftar Programıyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkanımız Ekicioğlu, şunları ifade etti:
 
       Daha önce Kırşehir’deki engelli hemşehrilerimizin de talepleri doğrultusunda söz verdiğimiz projelerden biri olan ve Kırşehir’de yaşayan engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama daha çok katkı sunacakları “Sabriye Hasan Kılıç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Ramazan ayı İftar Sofrasında birlikte olmanın mutluluğu yaşadık.
 
      Sabriye Hasan Kılıç Engelsiz Yaşam Merkezi çevresinde tamamlanan peyzaj çalışmalarımızla birlikte değerli hemşehrilerimizin yaşam standartlarının iyileştirilmesi için Kırşehir Belediyesi olarak ne gerekiyorsa bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.

 

Hepinizin bildiği üzere 2 Nisan 2022 Cumartesi günü ilk orucun tutulmasıyla başlayan Ramazan ayının sonuna yaklaştık. Ramazan ayı sadece bir oruç ayı, sadece bir nefis terbiyesi ayı değil; aynı zamanda birlik, beraberlik ve dayanışma ayıdır.

 

Kırşehir Belediyesi olarak, Ramazan ayı boyunca 14 mahallemizde Ramazan ayının ruhuna uygun Mahalle Etkinliklerimizi yaptık. Amacımız ilimizde yaşayan tüm toplumsal kesimlerle kendi yaşam alanlarında birlikte olmak. Bugün, bu bağlamda Sabriye Hasan Kılıç Engelsiz Yaşam Merkezi”nde hemşehrilerimizle birlikte olmanın ve orucumuzu birlikte açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA