Tarih: 14.12.2023
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, PERSONELLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Ekonomik olarak çalışlarımızı rahatlattık ve Türkiye’de şirket elemanlarına en yüksek maaş veren ikinci Belediyeyiz.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, belediye birimlerimizde çalışan personellerle bir araya gelerek dayanışma örneği sergilemeye devam ediyor. 13 Aralık 2023 Çarşamba günü de Ağalar Konağı’nda Güvenlik personeli ile dayanışma yemeğinde bir araya gelen Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Tüm ekimizle birlikte, yaptığımız çalışmalarımızla farklı bir kamu Kurumu olduğumuzu gösteriyoruz.” Dedi.

 

Başkanımız Ekicioğlu, Güvenlik bitimindeki personellere karşı yaptığı konuşmasında “Güvenlik görevlisi arkadaşlarımız rol model olmaya devam ediyorlar. Yaşanan olumsuzlukların bertaraf edilmesi noktasında hep birlikte çalışmaya bundan sonra da devam edeceğiz.

         Kurumsal altyapıyı oluşturduk ve bu noktada tüm ülkeye de örnek teşkil ediyoruz. Bu noktada hepimize büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Bizi ilgilendiren insanların işlerini doğru yapmalarıdır. Ülkede azalan güven ortamını oluşturmak hepimizin görevi. Farklı bir kamu kurumu olduğumuzu hepimiz göstereceğiz.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA