Tarih: 08.02.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR!

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU 2021-2022 EĞİİTM-ÖĞRETİM YILININ İKİNCİ YARISININ BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE İLKOKUL, ORTAOKUL VE LİSELERİ ZİYARET ETMEYE YENİDEN BAŞLADI

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 2021-2022 yılının ikinci yarısının Pazartesi günü başlamasıyla birlikte okul ziyaretlerini kaldığı yerden sürdürmeye başladı.

Başkanımız Ekicioğlu, okul ziyaretleri kapsamında 8 Şubat 2022 Salı günü Merkez İlkokulu, Vahide Hüseyin Karahan Özel Eğitim Okulu, Sabahat Osman Yalçınkaya ilkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve idarecilerle bir araya geldi.

İkinci dönemin başlamasıyla birlikte ilimizde bulunan okul ziyaretlerine devam eden Başkanımız Ekicioğlu, okulların sorunlarını yöneticileriyle istişare ederken eğitim durumuyla ilgili de görüş alış verişinde bulunmaya da devam ediyor.

Başkanımız Ekicioğlu ziyaretleri sırasında geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizle sohbet ederken; öğretmen ve idarecilerle de eğitimin genel durumu, öğretmen ve öğrencilerin ihtiyaç ve beklentileri noktasında görüş alış verişinde bulunuyor.

Başkanımız Ekicioğlu, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz okullarımızın şehrimiz ve ülkemiz açısından önemini vurgulayarak, ülkenin büyümesi ve kalkınmasının yolunun eğitimden geçtiğini belirtti. Başkanımız Ekicioğlu, kar yağışının ardından okul bahçelerinde kar temizleme işlemlerini de gerçekleştirdiklerini belirterek ikinci dönemde de okulların talepleri doğrultusunda katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA