Tarih: 17.03.2021
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU’NUN ‘ÇANAKKALE ZAFERİ’ MESAJI

Şanlı tarihimizin en önemli zaferlerinden biri olan Çanakkale’de düşmanı durduran askerlerimiz, sayısal gücün ve teknolojik donanımın savaş kazanmaya yetmeyeceğini, tüm dünyaya göstermiştir. Tüm dünya ulusları Çanakkale’de, Anadolu halkının bağımsızlığa olan inancını, azmini, cesaretini ve şefkatini görmüş ve takdir etmiştir.

Çanakkale’de gösterilen azim ve irade, ulus olma bilincini doruğa çıkarmanın yanında, ulusumuzun kendine güvenini sağlamlaştırıp ve bağımsızlığa olan inancı perçinleştirip, Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasını sağlayarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasını sağlamıştır. 

Tarihimize altın harflerle yazılan bu büyük destan, eşsiz bir zaferin yanında, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük komutanlığını ve liderliğini ortaya çıkarmıştır. 

Bağımsız yaşama arzusunun göstergesi olan Türk milletinin bu önemli savaşı, tüm mazlum halklara örnek olmuştur. Bize düşen görev şehitlerimizin bize emanet ettiği bu toprakları ve cumhuriyetimizi sonsuza kadar korumak ve yaşatmaktır.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla;  Çanakkale Zaferi’nin 106. yılını kutluyor, bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bağımsızlık mücadelesi veren ve tarihe ‘Çanakkale Geçilmez’ şiarını altın harflerle yazdıran bütün aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA