Tarih: 12.07.2021
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU’NUN AÇIKLAMALARI TBMM KULİSLERİNİ HAREKETLENDİRDİ!

 

BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU: HACIBEKTAŞ İLE KIRŞEHİR BİR BÜTÜNDÜR!

 

HACIBEKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI YOLDAŞ ALTIOK: KIRŞEHİR'E TEKRAR KAVUŞACAĞIZ!


               Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu 9 Temmuz 2021 Cuma günü, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'un daveti üzerine CHP Parti Meclisi Üyesi Yaşar Seyman ve Belediye Başkan Yardımcımız Osman Uçar'la birlikte Hacıbektaş Serçeşme Parkı ve Sosyal Tesislerinin devir teslim törenine katıldı.



Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Viyana Belediye Meclis Başkanı Ernst Woller, Viyana Eyalet Milletvekili Şafak Akçay, Almanya Darmstadt Eyalet Meclis Üyesi Gül Karstaş Hızır Avusturya Derneği Genel Başkanı Zöhre Doğan’ın katılımlarıyla Hacıbektaş'taki programda görüş alış verişinde bulundu.



Törede konuşan Hacıbektaş Belediye Başkanı Yoldaş Altıok , ''Kırşehir bizim eski ilimiz. İnşallah bir gün ilerleyen zamanlarda tekrar Kırşehir'e kavuşacağız.'' dedi.



Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'un konuşmasının ardından söz alan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu da konuşmasında şunları ifade etti:

"Sevgili Canlar hepiniz hoş geldiniz. Davet ve plaket için teşekkür ediyorum. Bildiğimiz gibi 1954 yılında bize oy vermedi diye Kırşehir'i ilçe yapıp, Avanos ve Hacıbektaş'ı il yaptıkları Nevşehir'e bağladılar.



Demokrasi gazisi bir kentin Belediye Başkanıyız ve Demokrasi Gazisi bir ilçede de şu anda bu güzel ve anlamlı programdayız. Ne kadar kâğıt üzerinde çizerek bölseler de Hacıbektaş ile Kırşehir bir bütündür. Biz de bu bağlamda Hacıbektaş'ın sorunlarını her platformda gündeme taşıyoruz. 31 Mart'taki seçimlerde Türkiye'nin kaderi değişti. Bu değişim aslında geleceğin Türkiye’sinin değişiminin habercisi. Bunu da canlarla, dostlarla, arkadaşlarla; paylaşmayı ve kardeşliği tüm Türkiye’ye göstereceğiz.



1954'te incindik ama hiç incitmedik. Bunun için bu mücadeleye kaldığımız yerden devam ediyoruz. Cumhuriyete borcumuzu ödüyoruz. Bizden sonraki kuşaklara daha güzel bir Türkiye bırakmak için bedel ödenecekse yöneticiler olarak ödemeye de her zaman hazırız. Genel Başkanımıza yapılan saldırıları görüyorsunuz. Ama o bir dirhem geri adım atmıyor, biz de geri adım atmayacağız. Bunun için mücadelemize devam edeceğiz.”



Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu ve Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'un Hacıbektaş halkıyla Kırşehir halkı arasındaki hasretin mutlaka sona ereceğine vurgu yapmalarının TBMM kulislerinde de konuşulmaya ve önümüzdeki haftalarda bu konuyla ilgili çalışmaların yoğunlaşacağı konusunda ipuçları verdi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA