Tarih: 23.11.2020
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU’NUN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Gelecek aydınlık günleri inşa edecek yeni nesilleri emanet ettiğimiz, her koşulda görevlerini yerine getirmek üzere yılmadan çaba sarf eden öğretmenlerimiz, ülkemizin sosyal, kültürel, bilimsel ve ekonomik alanlarda gelişiminin mimarlarıdır.

Öğretmenlerimiz; tarih boyunca; bilginin, uygarlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Öğretmenlerimiz her şeyin en iyisini en güzelini hak etmektedir. Unutulmamalıdır ki; sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusu işleyecek, cevherleri bulup ortaya çıkaracak ve ülke hizmetine sunacak kişiler öğretmenlerdir. Çünkü bir milleti çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak tek bir meslek vardır, o da öğretmenliktir.

Büyük Önder Atatürk’ün ‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenler! Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır!’ sözü de öğretmenlerimize verdiği önemin açık bir göstergesidir. Her çocuk ve yetişen her nesil öğretmenlerimizin sevgi ve irfan yüklü kollarında olgunlaşmakta; ülkemizin gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; en zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aramızdan ayrılan bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA