Tarih: 07.05.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

31 Mart mahalli idareler seçiminde yeniden Kırşehir Belediye Başkanı seçilen ve görevine kaldığı yerden devam eden Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

6 Mayıs 2024 Pazartesi günü sırasıyla Kırşehir Çiğdem gazetesi sahibi Salih Güner ve gazete ortağı Sait Yanık, tüm gazete emekçileriyle birlikte; Kırşehir Haber 24 Haber Portalı sahibi Alparslan Demirbaş ve gazeteci yazar Adnan Yılmaz, Halk Bankası Müdürü Arzu Şanlı, Mucur Esnaf Odaları Başkanı Fatih Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretlerin ardından Süper Lig’e yükselerek göğsümüzü kabartan Kırşehir Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı teknik heyeti ve yönetimi, Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret ederek Başarı Plaketlerini paylaştılar. Başkanımız Ekicioğlu, Süper Lig’de takımımıza başarılar diledi.