Tarih: 03.04.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, MAZBATASINI ALDI
Başkanımız Ekicioğlu: Halkımız için kaldığımız yerden çalışmaya devam edeceğiz; Kırşehir’imize hayırlı olsun
 
            Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 31 Mart 2024 tarihinde halkımızın teveccühüyle yeniden Kırşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından, 3 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 14.00’da Kırşehir Adalet Sarayı’nda Kırşehir Ağır Ceza Reisi Seçim Kurulu Başkanı Ömer Dadal’dan Mazbatasını aldı.
 
            Başkan Ekicioğlu'na mazbatasını alırken Kırşehir Milletvekilimiz Metin İlhan, İl Başkanı Baran Genç, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tekin, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları, çok sayıda partili ve vatandaş da eşlik etti.
 
            Mazbatasını aldıktan sonra Kırşehir Adliye Binası önünde açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “İkinci bir 5 yıl daha bize bu görevi layık gören Kırşehir halkına teşekkür ediyorum. Biz göreve geldiğimizde şunu söylemiştik. Kırşehir'den Türkiye'ye demokrasiyi ilan edeceğiz, Türkiye'ye demokrasi dersi vereceğiz.
 
            Sosyal demokrat belediyeciliğin ne olduğunu öğrenecek bu Türkiye demiştik ve 2019'dan 2024'e geldiğimizde Türkiye'yi kızarttık. Özellikle bizim ölçekli bölgelerimize baktığımızda domino etkisi yapacak demiştik, gerçekten de bunu başardık. Bizler şuna inanıyorduk. Bu ülkenin adalete ihtiyacı vardı, hukuka ihtiyacı vardı, eşitliğe ve hizmete ihtiyacı vardı. Biz bu ihtiyaçların birçoğunu gerçekleştirdik. Bazıları çıktı biz getirdik, biz götüreceğiz dedi.
 
            Demek ki hiç öyle sandıkları gibi değilmiş. Şimdi bizler varız onlar yok. Demek ki halka dokunmak, iş odaklı çalışmak kamuoyunun ve toplumun teveccühleri o yönde oluyor. Bizi destekleyen tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.  Üzerimizdeki sorumluluk çok ağır. Yeni bir 5 yılın daha başlangıcını yaptık. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Çok güzel eserler kazandırmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
 
            Mazbata töreninin ardından, Başkanımız Ekicioğlu, Başkanlık makamında tebrikleri de kabul etti.
 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA