Tarih: 08.07.2021
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: KIRŞEHİR GÜLŞEN KUTLU KONSERİYLE TÜRKÜLERE DOYDU!

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na girmemizi Muharrem Ertaş, Âşık Said, Çekiç Ali gibi saz ve söz ustalarına, en önemlisi de Neşet Ertaş'a borçluyuz!

 

 

UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Kırşehir Ulusal Müzik Çalıştayı kapsamında Çarşamba günü akşam saatlerinde Cacabey Meydanı’ndaki Gülşen Kutlu Konserine yoğun ilgi vardıç

Kırşehir Belediyesi ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi işbirliği ile 7-8 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen Ulusal Müzik Çalıştayı’nın ilk gününün akşamında Cacabey Meydanı'nda gerçekleştirilen konser Kırşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın gösterisiyle başladı.

 

Mehter Takımı'nın gösterisinin ardından sahne alan Türk Halk Müziği sanatçısı Gülşen Kutlu, Muharrem Ertaş ve Neşet Ertaş Türkülerini seslendirdi.

 

Konsere Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, CHP İl Başkanı Eczacı Şeref Baran Genç, İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

                Uzun süren Pandemi koşullarının ardından Cacabey Meydanı’nı tamamen dolduran Kırşehirliler Gülşen Kutlu’nun söylediği Türkülere eşlik ettiler.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu konser bitiminde yaptığı konuşmada müzik alanında Türkiye'den UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na giren ilk ve tek şehrin Kırşehir olduğunu belirterek, "Bunu tabii ki Muharrem Ertaş, Âşık Said, Çekiç Ali gibi saz ve söz ustalarına, en önemlisi de Neşet Ertaş'a borçluyuz." dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA