Tarih: 22.04.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER’LE BİRLİKTE İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le birlikte 21 Nisan 2022 Perşembe günü akşam Cacabey Meydanı’ndaki İftar Sofrasında Kırşehirli hemşehrilerimizle buluştu

 

Başkanımız Ekicioğlu, İftar Programına CHP Kırşehir milletvekilimiz Metin İlhan, CHP İl Başkanı Baran Genç ve İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen'le birlikte katıldı.

 

İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından Cacabey Meydanı’nda düzenlenen iftar programı sonrası bir konuşma gerçekleştiren Genel Başkanı Meral Akşener; “Biz engelleri aşa aşa bugünlere geldik. Bu engelleri aşma konusunda bizlere yardımları dokunan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün burada, Kırşehir Belediyesi'nin Millet İttifakı'nda kazanıldığı bir dönemde çöp konteynırının üzerinde konuşmaktan şimdi Belediye Başkanımızla birlikte Cacabey Meydanı’nda birlikte konuşmaya kadar geldik." dedi.

 

İftar programına ilişkin yazılı bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu ise şunları ifade etti:

 

“2 Nisan 2022 Cumartesi günü ilk orucun tutulmasıyla başlan Ramazan Ayı nedeniyle bu akşam Cacabey Meydanı’nda yeryüzü sofrasında bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadık.

 

Kırşehirli hemşehrilerimiz ve tüm İslam dünyası ile birlikte 'Hoş Geldin' diyerek karşıladığımız ve sonlarına yaklaştığımız Ramazan ayı sadece bir oruç ayı, sadece bir nefis terbiyesi ayı değildir.

 

Ülkemizde, bölgemizde ve dünyada barışın sağlanması, anaların daha fazla ağlamaması için büyük bir fırsat olarak değerlendirilmesi dileğinde bulunduğumuz bu ay, kötü sözden arınma, yetim hakkına el uzatmama, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz ve kucaklaşarak bayram ettiğimiz bir aydır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kırşehir’imizde aynı sofrayı paylaştığımız İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e tekrar hoşgeldiniz diyor, iftar sofrasına katılan tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA