Tarih: 29.04.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, İSTANBUL METRO A.Ş. İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir'in ulaşım sorununa çözüm üretmek için İstanbul'un ulaşım sorununa çözüm arayan İstanbul Metro A.Ş. ile toplantı gerçekleştirdi.

Test sürüşüne başlanan elektrikli ART sistemi araçların deneme sürüşlerine katılan Başkanımız Ekicioğlu, Teknik ekibimizle birlikte giderek aracın çalışma koşullarını, güvenliğini, verimliliğini ve birçok çalışmayı yerinde inceledi.

Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, ART Firmasının Çinli yetkilileri ve distribütörü önümüzdeki günlerde Kırşehir'e gelerek hem güzergâha hem de Kırşehir koşullarına en uygun model tavsiyesinde bulunacaklarını ifade etti.

Başkanımız Ekicioğlu "Kırşehir'in ulaşım sorununu çözecek ve kente yeni bir kimlik kazandıracak yeni ulaşım projesini en kısa sürede hayata geçireceğiz." dedi.