Tarih: 26.02.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU HEMŞEHRİLERMİZLE BULUŞUYOR

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: KIRŞEHİR BİZİM BÜYÜK EVİMİZ. HALKIMIZLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYORUZ.

 

Halkımızın istek ve beklentileri doğrultusunda Kırşehir’i ortak akılla yönetmeye devam ettiklerini ve bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edeceklerini belirten Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyor.

 

          Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, göreve geldiği günden beri saha ziyaretlerinde bulunarak esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinliyor ve çözüm önerilerini de hemşehrilerimizle birlikte istişare ediyor.

 

23 Şubat 2024 Cuma günü Kılıçözü Sanayi Sitesi esnafıyla ziyaretinde Esnafın görüş ve önerilerini de alan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, birlikte olunduğunda sorunların da hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulduğunun altını çizdi.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 24 Şubat 2024 Cumartesi günü de Uzun çarşı bölgesinde bulunan Ahi Esnafımızla Kahvaltıda aynı sofrayı paylaştı.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, aynı gün milletvekili Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç ile birlikte Cumhur İttifakı Seçim Bürosunu ziyaret etti. Başkanımız Ekicioğlu, adaylığının yeniden açıklamasını takiben yaptığı kamuoyu açıklamasında bir çağrıda bulunarak, tüm adaylarla birlikte (aday çıkaran tüm Parti adaylarıyla birlikte) Kırşehir'in demokrasi tarihine yakışan bir şekilde birlikte mesaj verme ve vatandaşla buluşma niyetini açıklamıştı.

 

Başkanımız Ekicioğlu'nun bu ziyareti, söylediği sözün arkasında durması bağlamında vatandaşların da takdirini topladı.

 

Hemşehrilerimizle buluşmaya devam eden Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, hemşehrilerimizin Berat Kandilini kutladı ve Kandil Simidi ikramında bulundu.

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA