Tarih: 18.03.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, HEMŞEHRİLERİMİZLE VE STK’LARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Göreve geldiği günden beri ortak akılla Kırşehir’in sorunlarını yerinde tespit ederek hemşehrilerimizle birlikte çözüm üreten Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, hafta sonu da hemşehrilerimizle ve STK’larla buluşmaya devam etti.

 

Belediye Başkanımız Ekicioğlu hafta sonu, sırasıyla Anadolu Şehit Aileleri Derneği’ni Eğitim İş Kırşehir Şubesi’ni ziyaret ederek Dernek başkan ve üyeleriyle görüş alış verişinde bulundu.

 

Daha sonra sırasıyla Bahçelievler Mahallesi, Kırşehir İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Yabanlılar Derneği’ni ziyaret eden başkanımız Selahattin Ekicioğlu bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

 

Pazar günü sezonun son karşılaşmasında, kendi sahamızda Samsun Hentbol Spor Kulübü'nü 39-33 mağlup ederek Play-Off'a yükselen Kırşehir Belediyesi GSK Kadın Hentbol Takımı oyuncuları, teknik heyeti ve yönetimle Ağalar Konağı'nda bir araya gelen Başkanımız Ekicioğlu, başarılarından dolayı tüm ekibi kutladı.

 

 Cacabey Meydanı'nda çalışma yapan siyasi partilerin stanlarını da ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkanımız Ekicioğlu, hemşehrilerimizle de görüş alış verişinde bulundu.

 

Başkanımız Ekicioğlu, daha sonra Güneykent müstakillerde hemşehrilerimizle ve Kındam Mahallesi'ndeki hemşehrilerimizle bir araya geldi.

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA