Tarih: 14.02.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU HEMŞEHRİLERİMİZLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Başkanımız Ekicioğlu: Halkımızın istek ve beklentileri doğrultusunda Kırşehir’i ortak akılla yönetiyoruz

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, göreve geldiği günden beri saha ziyaretlerinde bulunarak esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinliyor ve çözüm önerilerini de hemşehrilerimizle birlikte istişare ediyor.

13 Şubat 2024 Salı günü milletvekilimiz Metin İlhan, CHP İl Başkanı Baran Genç ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tekin, Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte ile şehir merkezindeki esnafla ve hemşehrilerimizle buluşan Başkanımız Ekicioğlu, görüş alış verişinde bulunmaya devam etti.

Hemşehrilerimizle yaptığı görüşmelerde onların beklenti ve önerilerini de dikkate alan Belediye Başkanımız Ekicioğlu, şehri ortak akılla yönetmenin önemine vurgu yaptı ve Kırşehir’in her alanda gelişimi noktasında bundan sonra da tüm ekipleriyle birlikte hizmet odaklı çalışmaya devam edeceklerini belirtti.