Tarih: 01.03.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU HALKIMIZLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Petrol-İş Sendikası'nda PETLAS işçileriyle buluştu.

Kırşehir halkının istek, beklenti ve önerileri doğrultusunda Kırşehir’i ortak akılla yönetmeye devam ettiklerini ve bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edeceklerini belirten Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 29 Şubat 2024 Perşembe günü Petrol-İş Sendikası'nda PETLAS işçileriyle buluştu.

Aynı gün akşam saatlerinde de Kırşehir milletvekilimiz Metin İlhan’la birlikte Mucur’a geçen Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Mucur Belediye Başkan Adayı Meryem Fıkırkoca’nın da bulunduğu toplantıda Mucurlu hemşehrilerimizle buluştu.

Göreve geldiği günden beri saha ziyaretlerinde bulunarak esnafımızın, STK’ların, Sendika ve Derneklerin, Ahi Esnafının ve vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyen Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir’in daha yaşanılır bir kent olması için birlikte hareket etmenin önemini vurguluyor.