Tarih: 25.08.2021
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: GÜNDÜZ BAKIM EVİ VE KREŞ PROJESİNDE SONA YAKLAŞTIK!

Yenice Mahallesi Koru Arkası Sokak’ta mevcut yapısı tadilat ederek projelendirilen Gündüz Bakım Evi ve Kreş Projesi tamamlanma aşamasına geldi

 

Tamamlanma aşamasına gelen Gündüz Bakım Evi ve Kreş inşatı ile ilgili bilgi veern Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

 

“Söz verdiğimiz Gündüz Bakımevi ve Kreş Projemizin ilkini Yenice Mah. Koru Arkası Sokak’ta mevcut yapıyı tadilat ederek projelendirdik ve yapımına da hızlı bir şeklide başladık. 27 Nisan’da ihalesi gerçekleştirilen projemizde 18 kişilik 4 sınıf, çok amaçlı salon ve yemekhanesiyle birlikte hizmet vereceğiz.

 

Göreve geldiğimiz günden beri hiçbir bahaneye sığınmadan Kırşehirli hemşehrilerimizin hangi alanda hangi çalışmaya ihtiyacı varda tüm ekip olarak projeler üretiyor ve bunu da Kırşehirli halkımızla paylaşıyoruz.

 

Birbirinden güzel projelerle yola çıktık. Kırşehir Belediyesi olarak ortak akılla, azimle, birlik ve beraberlikle aşılamayacak engellerin olmadığını da göstermiş olduk. Amacımız daha önce de ifade ettiğimiz gibi Kırşehir’de yaşayan tüm kesimlerle birlikte Kırşehir’e hizmet etmektir.

 

Kırşehir Belediyesi’ni hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz diye yola çıktığımızda bu kentin sorunlarını ve ihtiyaçlarını, bu kentte yaşayan 7’den 70’e herkesin taleplerini ve düşüncelerini değerlendirip alanlarında uzman ekibimizle 70 Proje başlığı altında hazırladığımız projelerimizi Kırşehir kamuoyu ile paylaşmıştık.

 

Gelinen noktada Pandemi döneminin yarattığı ekonomik ve sosyal koşulları bahane etmeden şehrimizin daha yaşanılır hale gelmesi ve çağdaş bir görünüme kavuşması için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz.

 

Yerel yönetim anlayışımızın ilkeleri doğrultusunda Kırşehir Belediyesi’ni dürüst, liyakatli, hesap verebilir ve şeffaf bir şekilde yönetiyoruz. Bu konuda seçimlerden önce söz verdiğimiz birçok projemizi tamamladığımızı, bazılarının sonuçlanma aşamasında olduğunu ve bazılarının da yapımına başlandığını Kırşehirli hemşehrilerimle bir kez daha paylaşmak isterim.

 

Yapımız çok hızlı bir şekilde ilerleyen Kreş Projelerimizi ihtiyaca göre başka mahallelerimizde de gerçekleştirerek halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA