Tarih: 11.01.2024
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, GAZETE ZİYARETLERİNDE BULUNDU
            Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 10 Ocak 2024 Çarşamba günü CHP İl Başkanı Baran Genç, Milletvekilimiz Metin İlhan, Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan, Mucur Belediye Başkan Adayı Meryem Fıkırkoca ve Çiçekdağı Belediye Başkan Adayı Mete Aydın ile birlikte, sırasıyla Kırşehir Memleket Haber Portalı, Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti ve Kırşehir Çiğdem gazetesini ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
 
            Ziyarette gazetecilerin soruları üzerine 5 yıllık görev süresi içerisinde yaptığı hizmetlere de değinen Başkanımız Ekicioğlu, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin huzurlu ve centilmenlik bir ortamda geçmesini diledi.
 
            Bütün siyasi partilere ve adaylara başarı dileğinde bulunan Başkanımız Ekicioğlu, "Kırşehir bu seçimde kendisine en iyi hizmet edeni ya da edeceğine inandığı kişiyi oylarıyla göreve getirecektir. Umarız seçimler Kırşehir'de birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ortamında geçer. Kazanan Kırşehir olur. Şimdiden bütün aday arkadaşlarımıza ve siyasi partilere başarılar diliyorum. Tabii gönlümüz gürültünün olmadığı, çevre kirliliğinin yaşanmadığı, dostane bir ortamda seçimlerin geçmesinden yanadır" dedi.
 
            Demokrasinin olmazsa olmazlarından olan basının da önemine değinen Başkanımız Ekicioğlu, “Zor şartlar altında görevini yapan tüm basın çalışanlarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor; görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA