Tarih: 22.02.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: GALİBİYET SİZLERE ÇOK YAKIŞIYOR!

KIRŞEHİR BELEDİYESİ KADIN HENTBOL TAKIMI LİDERİ DEVİRDİ

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: KADIN HENTBOL TAKIMIMIZIN TÜM OYUNCULARINI, TEKNİK HEYETİ VE YÖNETİMİ KUTLUYORUM. GALİBİYET SİZLERE ÇOK YAKIŞIYOR!

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1’inci Lig B Grubu’nda zirve mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımı,  grubun yenilgisiz takımı ve lideri Mudanya Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Oldukça çekişmeli ve kıran kırana geçen maçı Yeşil-Beyazlı temsilcimiz 9 sayı farkla 38-27 kazanarak zirvedeki iddiasını sürdürdü. 

Geçtiğimiz hafta deplasmanda İzmir Gençlikspor’a yenilmesinin ardından Yeşil-Beyazlı ekibimiz, grubunda hiç yenilgi yüzü görmemiş lider durumda bulunan Mudanya Belediyespor’u Pazar günü Ahi Evran Üniversitesi Spor salonunda konuk etti. 

Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta, birde arkasına seyirci desteğini alan Bozkırın Sultanları maçın başından sonuna kadar üstün oyunu 38-27’lik sayıyla kazandı. 

Pazar günü Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Salonunda oynanan ve Okan Erkan Yurt, Abdullah Özdeniz hakem triyosunun yönettiği maçın ilk devresini yeşil-beyazlı temsilcimiz 18-12 kazanarak önde tamamladı. 

Mücadelenin 2’nci yarısında da oyunda ve skoru elinde bulunduran Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, etkili oyun sonrası 38 sayıyla alarak maçı 38-27 kazanıp zirve yolunda çok önemli bir galibiyeti hanesine yazdırdı. 

Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımı’nın Mudanya karşısında almış olduğu 38 sayının 11’ini Berivan Kuş, 8’ini Saliha Hatun Çelik, 6’sını Gizem Yapıcı, 5’ini Esra Gözüm, 4’ünü Kübra Tümer, 1’er gol ise Gökçe Güney, Eda Nur Özsoy kaydetti.

Bu sonucun ardından Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımı puanını 16 yapıp 3’üncü sıradaki yerini korudu. 

Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, THF Kadınlar 1’inci Lig B Grubu’nda 14’üncü hafta maçında 27 Şubat Pazar günü deplasmanda Play-Off mücadelesi veren Bolu Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, maç sonrası yayınladığı mesajında “Mudanya Belediyespor'u 38-27'lik açık ara bir skorla mağlup eden Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımımızın tüm oyuncularını, teknik heyeti ve yönetimi kutluyorum. Galibiyet sizlere çok yakışıyor.” ifadelerini kullandı.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA