Tarih: 21.07.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: DÜN OLDUĞU GİBİ BUNDAN SONRA DA ŞEHRİMİZİN TAKIMININ YANINDA OLACAĞIZ!

20 Temmuz 2022 Çarşamba günü Kırşehir Belediyesi Güneykent Spor Tesislerinde saat 13.30’da yapılan Kırşehir Belediyespor Olağan Üstü Genel Kurulu’na Belediye Başkan Vekilimiz Osman Uçar ile birlikte Belediye Başkan Yardımcılarımız Tuncay Polat ve Asaf Kayaoğlu da katıldı.

Logosu yenilenen ve Başkanlığına Çağatay Han Torun’un seçildiği, yeni adıyla Kırşehir Futbol Kulübü’ne 2022-2023 sezonunda başarılar dileyen Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu ise yaptığı açıklamada şunları ifade etti: 

Kırşehirspor’umuz bizim her şeyimiz. Adının Kırşehir Belediyespor ya da Kırşehir Futbol Kulübü olması önemli değil. Önemli olan Yeşil-Beyazlı kulübümüzün Türkiye Liglerinde Kırşehir’imizi en iyi şekilde temsil etmesidir. İsim simgedir. Bizler takımımızı her zaman Kırşehirspor olarak gördük, bundan sonra da öyle göreceğiz. Kulüp Başkanımızın ve Yönetim Kurulunun isim ve logo değişikliğini yapmaktaki hassasiyetini çok iyi anlıyor ve destekliyoruz. Biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra Kırşehirimizi temsil eden takımımıza her konuda destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

2. Ligde Kırşehirspor’un bölgenin tek takımı olduğuna da dikkat çeken Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, bunun kıymetinin bilinmesi gerektiğini söyledi. Başkan Ekicioğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

“Kırşehir FK olan takımımızın adı üzerinde öyle ye da böyle tartışmaları bir kenara bırakıp takımımızın etrafında kenetlenme zamanı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu tür tartışmaların kimseyi faydası olmaz, zararı oldu.  

Takımımızın 2. Lig’de başarıyla Kırşehir’imizi temsil etmesi bu şehrin, yönetici, futbolcu ve taraftarıyla takımına nasıl sahip çıktığının göstergesi. 3 yıldır 2. Lige başarıyla Kırşehir’imizi temsil eden, herkesin gıpta ettiği, hatta Play-Offve üst sıralara oynayan bir takım olduk. Kulübümüzün adı güvenin ve dürüstlüğün simgesi olmuştur. Bu konuda yöneticilerimizin büyük emekleri olmuştur. Verdikleri tüm sözlerini ve tüm taahhütlerini yerine getirerek herkesin takdirini kazanmış bir kulüp hepimizin gururu olmuştur. 

Bu nedenle 3 yıldır kulübümüzün yöneten bütün yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar takımımıza maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen bütün Kırşehir sevdalılarının emeklerine teşekkür ediyorum. İnşallah takımımız yeni adı ve logosuyla 2. Lig’de daha da başarılı olacak ve biz de Kırşehir Belediyesi olarak her zaman takımımızın, yöneticilerimizin ve taraftarlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.  

Başkan Çağatay Han Torun ve yönetimiyle her zaman birlikte olmaya ve ona dün olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Yöneticilerimiz Kırşehirsporumuzu daha üst liglere, daha başarılı noktalara getirecek ve biz de takımımızın ve yöneticilerimizin onların yanında olacağız.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA