Tarih: 25.02.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU’DAN TAZİYE MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU, VEFAT EDEN BELEDİYE ESKİ BAŞKANLARIMIZDAN CAHİT GÜRSES İÇİN TAZİYE MESAJI YAYINLADI



Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi eski Başkanlarından Uzm. Dr. Cahit Gürses’in vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı. Başkanımız Ekicioğlu, mesajında şunları ifade etti:

 

“Kırşehir Belediyesi eski Başkanlarımızdan Uzm. Dr. Cahit Gürses’in 25 Şubat 2022 Cuma günü aramızdan ayrılmasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

 

Kırşehir’e gönül vermiş ve hem doktorluğu döneminde hem de 1990-1994 yılları arasında yapmış olduğu Belediye Başkanlığı döneminde tüm Kırşehir halkının sevgi ve saygısını kazanan Başkanımız Cahit Gürses’in hayata veda etmesi hepimizi derinden yaralamıştır.

 

Yaşamı boyunda özgürlük ve demokrasi mücadelesinin her zaman en ön saflarında yer almış olan; Kırşehir halkının her kesiminin büyük bir sevgisini kazanan Başkanımız Cahit Gürses, görevde bulunduğu Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı projelerle ve çalışmalarıyla birlikte ilimize kazandırdığı birçok eserle de adını Kırşehir tarihine altın harflerle yazdırmıştır.

 

Gelecek kuşaklarımızın ve demokrasiye gönül vermiş olan herkesin O’nun yaptıklarından çıkaracakları dersler vardır. Biz de Kırşehir Belediyesi olarak, Cahit Gürses’i her daim anacak ve yapmış olduğu çalışmalardan feyz alacağız.

 

26 Şubat 2022 Cumartesi günü ebedi yolculuğuna uğurlayacağımız çok değerli Başkanımız Uzman Doktor Cahit Gürses’i unutmayacak ve unutturmayacağız. Başkanımız Cahit Gürses’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve tüm Kırşehir halkına başsağlığı diliyorum.

 

Anısı önünde saygıyla eğiliyoruz.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA