Tarih: 10.12.2021
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU’DAN 10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkanımız Ekicioğlu, mesajında şunları ifade etti:

“10 Aralık 1948 yılında İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'nin kabul edilişinin 73. yılında düşünceyi ifade, örgütlenme ve basın özgürlüğünün koşulsuz güvence altına alınacağını, kadın-erkek eşitliğinin sağlanacağını ve kadına yönelik şiddetin önlenmesinin devlet politikası haline getirileceği, tün insan hak ve özgürlüklerine karşı engellerin ortadan kaldırılacağı bir ülke ve dünya özlemiyle 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü kutluyor, adaletsizliğe uğrayan ve hakları ihlal edilen tüm vatandaşlarımızın daima yanında olacağımıza söz veriyorum.”