Tarih: 20.01.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU ÇUKURÇAYIR, KUŞDİLLİ VE BAĞBAŞI SAKİNLERİ VE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: DİĞER TÜM KONULARDA OLDUĞU GİBİ BU KONUDA DA HEMŞEHRİLERİMİZİN BEKLENTİLERİNİ DE HESABA KATARAK DOĞRU İŞ YAPMAYI HEDEFLİYORUZ!

 

Mahalleleri sakinleri ve Muhtarlarıyla bir araya gelen Başkanımız Ekicioğlu, Kırşehir ile ilgili tüm çalışmalarda olduğu gibi İmar Revizyon konusunda da “Ne yapacaksak hep birlikte yapacağız. İstişareleri önemsiyoruz.” dedi.

 

19 Ocak 2022 Çarşamba günü Çukurçayır Mahallesi Muhtarı İbrahim Yıldırım, Kuşdilli Mahallesi Muhtarı İlhami Öztürk, Bağbaşı Mahallesi Muhtarı Dursun Şahbaz ve bu mahallelerde arsası-evi bulunan hemşerilerimizle Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Gönüldağı Salonunda bir araya gelen Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu İmar Revizyon toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcımız Osman Uçar, İmar Müdürümüz Mustafa Bayramgürler ile Emlak ve İstimlak Müdürümüz Mustafa Orman da katıldı.

 

Mahalleleri sakinleri ve Muhtarlarıyla bir araya gelen Başkanımız Ekicioğlu, Kırşehir ile ilgili tüm çalışmalarda olduğu gibi İmar Revizyon konusunda da Ne yapacaksak hep birlikte yapacağız. İstişareleri önemsiyoruz.” ifadelerini kullanarak şu açıklamada bulundu:

 

Mahalle sakinlerimizin fikirleri bizler için çok önemli. Doğru bir İmar uygulaması aynı zamanda tüm Kırşehir’imiz için de çok önem arz ediyor. Revizyonlarla ilgili olarak alınacak kararların ortak bir akılla ve kararla alınmasını önemsiyoruz.

 

Biz, proje ekibimizle yaptığımız çalışma sonucunda yüzde 90 temiz parsel verilecek, yüzde 10 hisselenecek.. Bu iş için milyonlarca para verilip dışarıdan çalışma yaptırmadık; kendi personelimizle bu işi gerçekleştirdik. Diğer tüm konularda olduğu gibi bu konuda da hemşehrilerimizinbeklentilerini de hesaba katarak doğru iş yapmayı hedefledik. Ne yapacaksak hep birlikte yapacağız. İstişareleri önemsiyoruz.

 

Başkanımız Ekicioğlu toplantıda, hem mahalle muhtarlarını hem de mahalle sakinlerini dinleyerek sorularını da yanıtladı. Bu tür istişare toplantılarını bundan sonra da sürdüreceklerini ifade eden Başkanımız Ekicioğlu, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

 

İstişare toplantısına katılan muhtarlar ve mahalle sakinleri de şeffaf bir Belediyecilik anlayışıyla yaptıkları çalışmaları anlatan ve kendilerini bilgilendiren başkanımız Ekicioğlu’na teşekkür ettiler.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA