Tarih: 16.10.2023
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, ÇİÇEKÇİLER ÇARŞISI ESNAFIYLA BULUŞTU

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 13 Ekim 2023 Cuma günü Müftülük Caddesi ve Çiçekçiler Sokağı esnafınızla buluştu.

 

“Ahi Evran Mahallesi Çiçekçiler Sokağı'nda yapımını tamamladığımız kaldırım ve peyzaj çalışmasının bölge esnafımız tarafından beğeniyle karşılanması bizleri memnun etti. Hemşehrilerimizin, gençlerimizin, üniversite öğrencilerinin görüş ve önerilerini samimi bir şekilde iletmeleri de bizlere ayrıca enerji veriyor.” diyen Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, ziyaret sırasında bölgede bulunan tüm esnafları ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarımızın da yapılan çalışmalarla ilgili görüşlerini dinledi.

 

Çalışmaların çok kısa bir sürede tamamlandığına vurgu yaparak Başkanımız Ekicioğlu’na teşekkür eden vatandaşlar özellikle Çiçekçiler Çarşısı’ndaki peyzaj çalışmasıyla alanın daha modern bir yapıya kavuştuğuna dikkat çekerek bunun işlerine de yansıyacağını ifade ettiler.

 

Başkanımız Ekicioğlu da Kırşehir Belediyesi olarak, söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirerek Kırşehir halkının ve esnafımızın daha modern bir Kırşehir’de yaşaması için ara vermeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 

Saha ziyaretleri sırasında özellikle üniversiteli gençler, Başkanımız Ekicioğlu ile sohbet ederek görüş ve önerilerini ilettiler.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA