Tarih: 31.03.2023
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI TANITIM TOPLANTISINA KATILDI
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: BİZ, TOPLUMA DEĞİŞİMİ, LİYAKATİ, MÜCADELEYİ VE KORKMAMAYI ANLATACAĞIZ

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: SANA SÖZ KIRŞEHİR, SANA SÖZ TÜRKİYE; BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kırşehir milletvekili aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarı ve yol açıklığı diliyorum.
28. Dönem CHP Kırşehir Milletvekili aday adayı tanıtım toplantısına Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu ile birlikte, CHP İl Başkanı Hüseyin Çakmak, mevcut milletvekili Metin İlhan, Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan, Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, İl genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, tüm parti il ve ilçe yöneticileri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ve çok sayıda partili katıldı.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir İl Başkanlığı’nın, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Kırşehir’den milletvekili aday adayı olan isimlerin tanıtıldığı toplantıya katıldı.

31 Mart 2023 Cuma günü saat 14:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili aday adayı tanıtım toplantısına katılan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yaptığı konuşmasında tüm milletvekili aday adaylarına başarılar diledi.

Seçimler öncesi 8 aday adayının CHP’den aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirten CHP İl Başkan Hüseyin Çakmak, “Partimize olan ilgiden dolayı çok mutluyuz. Her adayımız pırıl pırıl ve hepsi de partimize ayrı bir güç ve katkı sağlayacaklardır. Partimizin adayları kim olurlarsa olsun biz onların kazanması ve Kırşehir’de birinci parti çıkmak için bütün gücümüzü ortaya koyarak, gecemizi gündüzümüze katarak iki milletvekilini kazanmak için çalışacağız. İnşallah Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı seçeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu ise aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında şunları ifade etti:

“Bugün Türkiye’de yalı partilerinden yapılan saldırıları tek tek, aşa aşa kararlı bir mücadele ruhuyla bugünlere geldik. Şu bir gerçektir ki tıpkı bugün bu salonda olduğu gibi birleşe birleşe kazanacağız. Liyakatsiz bir sistemin ülkemizi getirdiği nokta ortadadır. Yandaş beşli çetelerin yaptıkları saldırıların versiyonları bundan sonra da devreye sokulacaktır. Sahte hesap ve algılarla ve yapılan manipülasyonlara aldırmadan halkımıza dokunarak ve canla başla çalışarak tüm olumsuzlukları aşacağız.
Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu için yapılan saldırıların bugün İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına da yapıldığına şahit olduk. Sorumlu ya da sorumluların en kısa zamanda adalet önünde hesap vermesini istiyoruz.

Şu bir gerçektir ki yapılacak olan seçimlerde hem Kırşehir’de hem de Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi halkımızdan aldığı destekle birinci parti olarak çıkacaktır. Yaşanan deprem felaketinde bir tek çadır dahi kuramayan bir sistem kurulmuş durumda ve bu zihniyet belediyeleri ve devleti yönetmeye çalışıyor.

Biz, topluma değişimi, liyakati, mücadeleyi ve korkmamayı anlatacağız. Bugün ülkeyi yönetenler bütün devlet imkanlarını kendileri için kullansalar da başarıya ulaşamayacaklardır çünkü önemli olan halka dokunmak ve halkın sorunlarını halkla birlikte çözmektir.

Bugün burada bulunan 8 milletvekili aday adayımızın hepsi de birbirinden değerli ve her kim aday olursa olsun hep birlikte bu ülkeyi karanlıktan kurtaracağız. Unutulmasın ki verilen mücadele Ak partili kadınlar ve onların gelecekleri için de verilen mücadeledir.

Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun konuşmasının ardından14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde CHP 28. Dönem Kırşehir Milletvekili Aday Adayları Hatice Bayram, Duygu Zorlu, Aslan Beyhan, Ethem Merdan, Metin İlhan, Oğuz Altın, Şaban Türk ve Şeref Baran Genç sırasıyla kürsüye gelerek birlik ve beraberlik mesajı vererek Kırşehir için hep birlikte çalışacaklarının mesajlarını verdiler.

Yapılan Konuşmaların ardından hep birlikte toplu fotoğraf çektirildi.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA