Tarih: 23.02.2023
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: BU FELAKETİ DAYANIŞMA İÇİNDE AŞACAĞIZ
Kırşehir Belediyesi, depremden etkilenen ailelerimizle psikososyal destek için bir araya geliyor
           
            6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük kayıplara neden olan depremin ardından Kırşehir Belediyesi’nin Kırşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile koordineli bir şekilde deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere başlattığı Yardım Kampanyasına destekler yoğun bir şekilde devam ederken, il içinde ve deprem bölgesindeki illere yardımlar da aralıksız sürüyor.
 
            Yardım Kampanyası için ihtiyaç maddeleri 18 Şubat’tan itibaren Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi yerine Kayabaşı Mahallesi’ndeki Kırşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası üzerinde bulunan Sosyal yardım Merkezi’nde toplanmaya devam ediyor.
 
          “Bu felaketi dayanışma içinde aşacağız” diyen Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 24 Şubat 2023 Cuma günü saat 17:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde depremden etkilenen ailelerimizle psikososyal destek için buluşacaklarını ifade etti ve yine hafta için her gün belli saatlerde Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde depremzede çocuklarımızla alanında uzman kişilerce bir araya gelinerek dayanışma ve psikososyal destek sağlanacağını söyledi.
 
               Deprem bölgesindeki son resmi verilere göre 43 binin üzerinde can kaybı ve 139 bin yıkılmış ya da yıkılacak bina olduğunu ifade eden Başkanımız Ekicioğlu, bu felaketi dayanışma içinde aşmak için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.
 
        AFAD Durum Belgesi olan depremzede vatandaşlarımız Kırşehir Belediyesi Halk Otobüslerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar. Kırşehir'deki depremzedelere ulaştırılmak üzere odun kömür yardımları ise Eski Karayolları şantiyesinde toplanmaya devam ediyor.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA