Tarih: 17.01.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, ARDAHAN CHP’Lİ BAŞKANLAR BULUŞMASINA KATILDI

Aralarında Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun da bulunduğu 9 CHP'li Belediye Başkanı Çıldır Gölü'nde buluştu


Artvin, Kırşehir, Burdur, Bolu, Bilecik, Edirne, Eskişehir Tepebaşı, İstanbul Şişli ile Adalar Belediye Başkanları yüzeyi buzla kaplı Çıldır Gölü'nde atlı kızağa bindi ve Eskimo usulü balık avcılığını izledi. Çıldır Gölü ziyaretine Belediye Başkanlarıyla birlikte şair Ataol Behramoğlu ve sanatçı Mazlum Çimen de katıldı.

 
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in daveti üzerine kente gelen aralarında Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun da bulunduğu 9 belediye başkanı ve eşleri, kent merkezini gezdi.
 
Başkanlar,  Doğu Anadolu'nun ikinci büyük gölü olan ve kışın yüzeyi tamamen buzla kaplanan Çıldır Gölü'nde bir araya geldi.
 
Burada, yoğun kar yağışı ve tipiye rağmen 30 santimetre kalınlığında buz tutan Çıldır Gölü'nün yüzeyine çıkan Belediye Başkanları, atlı kızak ile gezinti yapmanın ve Eskimo usulü balık avcılığını izlemenin keyfini yaşadı.
 
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Çıldır Gölü'nü tanıtmak için çalıştıklarını söyledi.
 
Çıldır Gölü'nün son günlerde doğal bir buz pistine dönüştüğünü anlatan Demir, "Bugün çok sayıda değerli dostumuzla Ardahan ve Çıldır Gölü'nün güzelliklerini yaşamak için buradayız. Edirne'den Ardahan'a belediye başkanlarımız burada. Bu şekilde bölgemizin güzelliklerini ve değerlerini tanıtmayı sürdüreceğiz." dedi.
 
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir aralarında Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun da bulunduğu misafir başkanlara Ardahan kalpağı hediye etti.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu da CHP’li Belediye Başkanları Toplantılarının farklı illerde devam ettiğini belirterek şunları ifade etti:

 

“CHP’li Belediye Başkanları olarak her toplantımızı farklı bir ilde yapıyor ve gittiğimiz illerin sosyo-kültütrel yapısını da öğrenmiş oluyoruz. Toplantılarımızda kendi illerimizin kültürel, tarihsel, sosyal ve ekonomik yapılarını da anlatarak geleceğin Türkiye’sini birlikte oluşturma noktasında istişarelerde bulunuyoruz.

 

Daha çağdaş ve daha modern bir Türkiye’de yaşamaları için neler yapılabileceğini hep birlikte değerlendiriyor ve kararlar alıyoruz.


Bu kapsamda bizleri Ardahan’da misafir eden Ardahan Belediye Başkanımız Sayın Faruk Demir'in şahsında tüm Ardahanlılara sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA