Tarih: 11.02.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, AİLE YAŞAM MERKEZİ’NDEKİ SERTİFİKA TÖRENİNE KATILDI

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen “Bir Ruhtur Çanakkale Projesi”ni tamamlayan kursiyerler için hazırlanan Sertifika Törenine katıldı.

 

11 Şubat 2022 Cuma günü saat 11:30’da Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi’ndeki Sertifika Törenine Başkan yardımcımız Nuri Araz’la birlikte katılan ve bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

 

            “13-24 Eylül 2021 tarihinde Kırşehir Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yaptığımız ve Güz Dönemi için kayıt aldığımız; El Sanatları, Kişisel Gelişim, Akıl-Zeka Oyunları, Müzik, Görsel Sanatlar ve Spor dallarında kurslarımız yoğun ilgi gördü.

 

            Ahşap Boyama, Örgü Bebek yapımı, Makrome örgü Yapımı, İğne Oyası, Tel Kırma, Anglez, Suzeni, Kanaviçe, Moda Tasarım, Ev Tekstili ürünleri, Sertifikalı İngilizce, Çocuk Gelişimi Eğitimi, Ön Muhasebe, Yönetici Asistanı, Danışma Görevlisi, Diksiyon, Kur’an-ı Kerim, Satranç, Bağlama, Piyano, Yağlı Boya Resim, Hat Sanatı, Tezhip Sanatı, Step-Aerobik, 50+Step-Aerobik (50 yaş üstü), Zumba, Plates, Yoga ve Funny Jump gibi branşlarda ders alan kursiyerlerimiz Güz Dönemini başarıyla tamamladılar.

 

Kırşehir'de yaşayan ve okuyan gençlerimiz, kadınlar ve çocuklar için kültürel, sanatsal ve sosyal gelişiminin desteklendiği; farklı alanlardaki kurslarla her kesime hitap eden Aile Yaşam Merkezimiz, yeni dönemde de kurslarına hız kesmeden devam edecek.

 

Kırşehir Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi Kış Dönemi kurslarımız hız kesmeden devam ediyor. Kurslarımıza yoğun ilginin olduğunu ancak pandemi koşulları nedeniyle sınırlı tutulduğunu da hatırlatmak isterim. Kış Dönemi Kurslarımızda da yine; Spor, Zumba, Step aerobik, 50+ step aerobik, Pilates, Yoga, Kick Boks (Savunma Sanatları) Ücretsiz, Kişisel Gelişim, Çocuk Gelişimi, Diksiyon, İngilizce A1, İngilizce A2, Ön Muhasebe, Kuran-ı Kerim, Bağlama, Piyano, Satranç, El Sanatları, Makrome Yapımı, Amigurumi (Örgü Bebek Yapımı), Kanaviçe, Suzeni, Anglez, Tel kırma ve Ev Tekstil Ürünleri Hazırlama branşlarında derslerimiz devam ediyor.

 

Açtığımız kurslarımız Kırşehirli hemşehrilerimiz tarafından yoğun ilgi görüyor. Kurslarımızla Kırşehir’de sosyal hayata zenginlik katarak farklılık da yaratıyoruz. Kırşehir’in çağdaş bir şehir olma yolunda önemli adımlarından biri olarak gördüğümüz “Sosyal Belediyecilik’ anlayışımızın en güzel örneklerinden biri de kuşkusuz bu ve buna benzer kurs merkezlerimizdir.

 

Bir Ruhtur Çanakkale Projemiz kapsamında 49 kursiyerimiz 6 aylık bir çalışma sonunda 50x50 cm’lik parçalardan oluşan ve toplamda 3.50x3.50 metrelik Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gözleri, Türk Bayrağımız ve Şanlı Bayrağımızı taşıyan Kahraman Askerlerimizin görsellerini buluşturan dev yağlı boya tablomuzu tamamlayan kursiyerlerimizin sertifikalarını bugün burada vermenin gururunu yaşıyoruz. Büyük emekle hazırlanan tablomuzu platformu üzerine de yerleştirerek 18 Mart 2022 tarihinde Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde hazırlayacağımız program kapsamında Kırşehirli hemşerilerimizin de beğenilerine sunacağız.

Bugün burada bulunan ve sertifika almaya hak kazanan tüm kursiyerlerimizi, eğitmenlerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA