Tarih: 13.02.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ VE ÖYKÜ GÜNÜ MESAJI YAYINLADI

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 14 Şubat Sevgililer Günü ve 14 Şubat Öykü Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkanımız Ekicioğlu, mesajında şunları ifade etti:

 

“Bugün 14 Şubat ve hem Sevgililer Günü hem de Öykü Günü. Şairin “Dünyayı güzellik kurtaracak ve bir insanı sevmekle başlayacak her şey” dediği gibi, sevgi yaşamın ta kendisi, en güzel duygularımızı paylaşmanın da anahtarıdır.

 

Bizi birbirimize, doğaya ve tüm canlılara yakınlaştıran duygudur sevgi. Mutlu ve huzurlu olmanın yolu da elbette birbirimizi sevmekten geçiyor. Çünkü sevgi bütün güzelliklerin ana kaynağıdır.

 

Türkülerinde, sevgiyi en güzel şekilde tarif etmiş Neşet Ertaş Ustamızın bir hemşerisi olarak biz de Onun ortaya koyduğu sevgi felsefesinden hareketle, kimseyi ötelemeden, ayrıştırmadan, herkesi saygı ve sevgi ile kucaklayarak; gönüllere sevgi ekmeyi en büyük görevimiz olarak görüyoruz.

 

Biz, halkımıza ve geleceğimize olan inanç ve sevgimizle de hep birlikte kendi öykümüzü de halkımızla birlikte yaratıyor ve yazıyoruz.

 

Yine şairin dediği gibi;


“Biz yeni bir hayatın acemileriyiz
Bütün bildiklerimiz yeniden biçimleniyor
Şiirimiz, aşkımız yeniden,
Son kötü günleri yaşıyoruz belki
İlk güzel günleri de yaşarız belki
Kekre bir şey var bu havada
Geçmişle gelecek arasında
Acıyla sevinç arasında
Öfkeyle bağış arasında”

 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü ve Öykü Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, “kapıların kapalı ve kilitli olmadığı; hırsızlık, soygun gibi sözcüklerin unutulmuş olduğu bir ülke ve dünya” diliyorum.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA