Tarih: 26.10.2023
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: 100. YIL COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ

Grup Mavi Gri’nin sahne alacağı “Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Konseri” Pazar günü Cacabey Meydanı’nda.

Kırşehir Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı dolayısıyla 29 Ekim 2023 Pazar günü bir dizi etkinliği hayata geçirecek.

29 Ekim 2023 Pazar günü saat 20.30’da “Cumhuriyet Hepimizin, Konser Hepimizin” sloganıyla ücretsiz düzenlenen konserde Grup Mavi Gri sahne alacak.

Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Yine alanlarda olacağız; Cacabey Meydanı’na sığmayacağız.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 29 Ekim 2023 Pazar günü saat 11.00’da Kervansaray Mahallesi Şehit Behçet Dinç Caddesi’nde (Mehtap Tepesi üzeri) Fidan Dikimi gerçekleştirilecek. Saat 10:30’da Kırşehir Belediyesi önünden Fidan Dikim alanına ücretsiz araç kalkacak.

Saat 12.30’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde, Kırşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına gerçekleştirilen, Kırşehir geneli ve Ulusal kategoride resim yarışmasına katılan tüm eserlerin yer aldığı Resim Sergisinin açılışı gerçekleştirilecek.

Saat 14.00’da ise Bağbaşı Mahallesi Çekiç Ali Caddesi No: 6 Kırşehir adresinde (Toplu Konut alanında) bulunan Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi’nin açılışı gerçekleştirilecek.

29 Ekim 2023 Pazar günü saat 20.30’da “Cumhuriyet Hepimizin, Konser Hepimizin” sloganıyla ücretsiz düzenlenen Grup Mavi Gri konseriyle Cumhuriyetimizin 100. Yılı coşkusu yaşanacak.

Tüm Kırşehirli hemşehrilerimizi Cumhuriyet Bayramı Konseri’ne davet eden Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“Hemşehrilerimiz, Kırşehir Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz konserlere yoğun ilgi gösteriyor. Cacabey Meyda’nında bu dönem yaptığımız konserlerimize gençlerimizin de yoğun ilgi gösterdiklerini görmek bizleri mutlu ediyor ve yaptığımız işlerin ve etkinliklerin de doğruluğuna işaret ediyor.

Her zaman olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet Bayramı’nda Cacabey Meydanı’nda coşkulu bir konsere daha imza atacağız.

Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı programı kapsamında Grup Mavi Gri, 29 Ekim Pazar günü Cacabey Meydanı’nda sevenleriyle buluşacak.

Grup Mavi Gri Konseri öncesi kutlama programımız 18.50’de başlayacak ve saat 19.00’da Cumhuriyetimizin 100. Yılı konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verilecek. Kırşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Kırşehir Belediyesi Davul Zurna Ekibi Gösterisi, İrfan Ertaş ve Ekibinin Kaşık Oyunu Gösterisi ile Umut Yoldaş Konserinin ardından saat 20.30’da Grup Mavi Gri sahne alacak.

Cumhuriyetimize gönül vermiş tüm hemşehrilerimizi Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak olmaya ve gün boyu sürecek olan programlara katılmaya davet ediyorum. Cumhuriyet Bayramımız şimdiden hepimize kutlu olsun!”

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Pazar günü saat 18.30’da Valilik önünden Kırşehir Kalesi'ne Fener Alayı yürüyüşü gerçekleştirilecek.