Tarih: 12.06.2020
Başkan Selahattin Ekicioğlu Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde bir takım ziyaretlerde bulundu

Kırşehir Belediye Başkan Ekicioğlu Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde bir takım ziyaretlerde bulundu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Kırşehir’de yapılacak projeler hakkında görüştü.

Başkan Ekicioğlu, Kırşehir için hayata geçirilen ve geçirilmek istenen projeler hakkında kendisiyle fikir alış-verişinde bulundu.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir’de üretime önem veren projelerinden birisi olan kooperatifçilik yönündeki attığı adımlar hakkında da Başkan Yavaş ile istişarede bulundu. Başkan Ekicioğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Baki Kerimoğlu, Aski Genel Müdür Yardımcıları Zülfikar Altay,  Cüneyt Öztürk, Belko Genel Müdürü Yusuf Ziya Yapar, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Fazıl Köremezli ve Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Selami Aktepe’yi makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde karşılıklı fikir-alışverişlerinde bulunuldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde yaptığımız toplantı ve ziyaretlerde Kırşehir için verimli bir istişare yaptık. Göreve geldiğimiz günden itibaren Kırşehir’e neler yapabilirizin derdindeyiz. Projelerimize Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’dan büyük destek gördük. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla yapmış olduğumuz toplantıda verimli fikir alışverişinde bulunduk.

Başkan Ekicioğlu’na bu ziyaretler esnasında İyi Parti Kurucu Üyesi ve 2018 yılı Kırşehir İyi Parti Milletvekili Adayı Hakan Ünser’de eşlik etti.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA