Tarih: 07.06.2020
BAŞKAN EKİCİOĞLU “ YENİ ARAÇLARIMIZLA HALKIMIZA DAHA KALİTELİ HİZMETLER SUNACAĞIZ”


Kırşehir Belediyesi, hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla araç flosuna 4 adet yeni araç daha kattı

Hizmet Kalitesini artırmayı ilke edinen Kırşehir Belediyesi araç filosuna eklediği 4 yeni araç ile standartlarını yükseltmeyi sürdürüyor. Tamamen kendi öz kaynaklarını kullanarak Devlet Malzeme Ofisi’nden satın aldığı 2 adet binek, 2 adet kamyonet araç Kırşehir’lilere hizmet vermek üzere araç filomuza eklenmiştir.

Kırşehir’e en iyi ve kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ‘’Belediyemiz ihtiyaca ve beklentiye yönelik çalışıyor. Hizmetlerimizi bu doğrultuda hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın neye ihtiyacı varsa ona yanıt vermemiz lazım. Kırşehir’e yakışır hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Araç filolarımızı kendi öz kaynaklarımızla aldığımız araçlarla güçlendirerek, her zaman daha kaliteli, daha hızlı hizmet vermeye hazır olmalıyız. 

Kurumsal yeterliliğinizi güçlendirmeden, altyapınızı sağlamlaştırmadan gereken hizmetleri sağlayamazsınız. Kırşehir’e yaptığımız çalışmalarla yenilenmenin ve güzelleşmenin en güzel örnekleri yaşanmaya devam ediyor.  Yaptığımız bütün çalışmalar ve alınan bütün araçlar Kırşehir halkının daha iyi şartlarda, daha kaliteli ve daha hızlı hizmet alabilmesi içindir. Yeni aldığımız 2 adet binek, 2 adet kamyonet olmak üzere 4 adet aracımızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum ‘’ dedi. 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA