Tarih: 10.06.2020
Başkan Ekicioğlu , Uzun Bir Aradan Sonra Belediye Meclis Toplantımızı Gerçekleştirdik

Kırşehir Belediye Meclisi uzun aradan sonra ,Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu başkanlığında toplandı.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında uzun süredir gerçekleştirilemeyen Kırşehir Belediyesi Meclis Toplantısı, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde Neşet Ertaş Kültür Merkezi Aşık Said Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının ardından Belediye Meclis Üyeleri, devam etmekte olan Kır Köy ve Güneş Enerjisi Sistemi projelerini yerinde inceleyerek projelerle ilgili Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’ndan bilgi aldı.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yaklaşık 5 milyon 300 bin TL’lik bütçe ile gerçekleşecek olan Güneş Enerjisi Sistemi ve yine 1.5 milyonu Ahiler Kalkınma Ajansı desteği ile yaklaşık 5 milyon TL ile gerçekleşecek olan Kır Köy Projesi ile ilgili Belediye Meclis Üyelerini bilgilendirdi.