Tarih: 30.12.2019
BAŞKAN EKİCİOĞLU’NDAN YENİ YIL MESAJI

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yeni yıla girerken bir mesaj yayınladı.

Ekicioğlu mesajında , “Sevinçlerimizle, acılarımızla ve anılarımızla bir yılı daha geride bırakıyor, aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı canlı tutarak, yeni bir yıla giriyoruz dedi.

Başkan Ekicioğlu, “Her yeni yıl, önümüze çıkan problemleri aşmak, sorunları çözmek ve mutlu yarınlara ulaşmak için umutlarımızı güçlendirir, beklentilerimizi artırır. Geride bıraktığımız yılın muhasebesini yaparken, yeni yılın, bir önceki yıla göre daha iyi geçmesi için de neler yapılması gerektiğini planlarız. İlimiz ve Ülkemiz adına önemli gelişmelerin yaşandığı;  üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla coşku ve umutla giriyoruz. Kırşehirimiz’i daha güzel yarınlara taşımak için yaptığımız çalışmaların verdiği heyecanı, sevinci ve gururu hep birlikte yaşadığımız 2019 yılını geride bırakıyoruz.  

Bu duygu ve düşüncelerle; 2020 yılının; sevginin, saygının, barışın ve kardeşliğin ve güzelliklerin paylaşıldığı bir yıl olmasını diliyor, başta Kırşehirli hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm insanlığın sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA