Tarih: 17.06.2020
Başkan Ekicioğlu’ndan Japon Büyükelçisi Miyajima’ya İade-İ Ziyaret

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, geçtiğimiz günlerde Kırşehir’e gelerek kendisini ziyaret eden Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima’ya iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Ankara’daki Japonya Büyükelçilik makamında gerçekleşen ziyarette, ilimizin kültürel ve turistik değerleri ile yakından ilgilendiğini belirten Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima ve Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir’in kültürel ve turizm açısından gelişimi konusunda görüş alış-verişinde bulundu.  

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu: ‘’Bugün, Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima'ya iade-i ziyaret gerçekleştirerek, kendisinin de yakından ilgilendiği Cacabey, Ahi Evran gibi ilimizin kültürel değerleri ve jeotermal kaynaklar gibi turistik değerleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Kırşehir'de kültür ve sağlık turizminin geliştirilmesi konusunda önemli bir görüşme gerçekleştirdik. Ziyaretimize eşlik eden Turk-Japon dostluk ilişkilerinin geliştirilmesi çerçevesinde önemli faaliyet yürüten JICA Derneği Başkanı hemşehrimiz Prof. Dr. Hasan Hüseyin Atar'a da ayrıca teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 Görüşme sonrasında Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima’ya Kırşehir kilimi hediye etti. 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA