Tarih: 08.05.2020
Başkan Ekicioğlu’ndan Anneler Günü Mesajı

Kırşehir  Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Başkan Ekicioğlu, Annelerimiz; sevgi dolu yürekleriyle, sağduyulu, bilgece tavır ve yaklaşımlarıyla bizleri büyüten, yol gösterenlerdir. Annelerimiz; bitmez, tükenmez bir sevginin, hoşgörünün, özverinin kaynağıdır. Onlar bizim, yaşadıkları sürece öğretmenimiz, yaşam desteğimiz, mutluluğumuzun kaynağı, kötü günlerimizde sığınağımızdır. Hayatı anlamlı kılan şey sevgi ise şunu iyi biliyoruz ki annelerimiz bütün sevgilerin kaynağıdır. Hayatı anlamak, öğrenmek ve insan onuruna yakışan bir hayat sürdürebilmek için en temel ve en sağlam bilgileri öncelikle annelerimizden alırız. 

                          

            Onlar karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile başımızın tacıdırlar. Koşulsuz sevgi ve sorumluluklarının karşılığında annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir. Bizler de ödenmez hakları bulunan, sevgi, fedakârlık ve sabırlarını başka hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır.

 

Başkan Ekicioğlu ‘’Analar insandır, biz insanoğlu.’’ diyen Neşet Ertaş’ın sözlerindeki bilinç ve duygularla; haklarını asla ödeyemeyeceğimiz, üzerimizdeki gerçek hak sahibi Annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor, bütün Annelerimize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum dedi.

  

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA