Tarih: 19.06.2020
Başkan Ekicioğlu Lgs’ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu 20 Haziran’da yapılacak LGS sınavı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Ekicioğlu , Bildiği gibi, Koronavirüs tedbirleri sonucunda eğitim kurumlarımız belli bir süredir eğitim ve öğrenime ara vermiş bulunmaktadır. Öğrencilerimiz de bu süre zarfında Liselere Giriş Sınavları’na evlerinde çalışarak hazırlanmak zorunda kaldılar.

Bilindiği üzere ilk kez böylesine olağanüstü bir dönemde bu sınavlar yapılacak. Belki birçok öğrencimiz bu şartlardan dolayı sınavlara istediği düzeyde hazırlık yapamamış olabilirler. Unutulmasın ki, hiçbir şey gençlerimizin sağlığından daha önemli değildir.

Bu sınav hiçbir şeyin sonu değildir. Sınav başarısının hayat başarısı olmadığını bilmek gerekir.   Başarı ya da başarısızlığı her şeyin başlangıcı ya da sonu olarak görmemeli, öğrencilerimize bu konuda sonuna kadar destek olunmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, LGS sınavına girecek tüm öğrencilerimize sonsuz başarılar diliyorum. Öğrencilerimizin topluma faydalı bireyler olması için binbir fedakârlıkla emek veren öğretmenlerimize ve onları yetiştiren velilerimize teşekkür ediyorum. 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA