Tarih: 26.06.2020
Başkan Ekicioğlu’dan Yks Mesajı

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu 27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak olan YKS sınavı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Ekicioğlu: ‘’Öğrencilerimizin, geleceklerini belirleyecek olan YKS Sınavı bu yıl Pandemi sürecinin gölgesinde yapılacak. Birçok öğrencimiz bu olağanüstü süreçten kaynaklı belki de istediği gibi sınavlara hazırlanamadı. Sınavlara yaklaşık olarak 1 milyon 800 bin gencimiz katılacak. Unutmayalım ki; sınav başarısı hayat başarısı değildir. Unutmayın ki; hayatınız boyunca belki de daha önemli sınavlarla karşılaşacaksınız. Hiçbir şey sizin sağlığınızdan daha önemli değil.

İlimizdeki 30 sınav merkezinin dezenfekte işlemlerini gerçekleştirdik. Ayrıca hafta sonu sınav giriş ve çıkış saatlerinde öğrencilerimize, velilerimize ve sınav görevlilerine otobüslerimiz ücretsiz hizmet verecektir.   Bütün öğrencilerimize başta sağlıklı olmalarını diliyor, gençlerimize sınavlarda başarılar diliyorum.’’ dedi.