Tarih: 23.03.2020
Başkan Ekicioğlu, Bu zor günleri hep birlikte aşacak, sağlıklı günlere kavuşacağız

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Korona Virüs’e karşı Belediyenin almış olduğu kararlar hakkında bir açıklama yaptı.

Başkan Ekicioğlu açıklamasında şunları belirtti. Bildiğiniz gibi; Dünyamız ve Ülkemiz son günlerde Korona Virüs tehlikesi ile karşı karşıya Biz de Kırşehir Belediyesi olarak, Korona virüs’e karşı mücadelemize gece gündüz demeden devam ediyor, tedbirlerimizi sıklaştırıyoruz.

Bu virüs birçok sağlık otoritesinin ve konu ile ilgili yetkililerin bildirdiği üzere en çok 65 yaş üstü kıymetli büyüklerimizi  tehdit etmektedir.  Bu konuda, biz de Kırşehir Belediyesi olarak İçişleri ve Sağlık Bakanlığımızın tedbirleri kapsamı  doğrultusunda  65 yaş üstü hemşerilerimizin toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanma uygulamasını geçici olarak durdurduk. Ayrıca yetkililer tarafından 65 yaş ve üstü büyüklerimizin sokağa çıkmasına kısıtlama getirilmesine rağmen ilimizde havaların da güzel seyretmesi nedeniyle risk grubundaki büyüklerimizin ne yazık ki parklar ve meydanlardaki banklara ve kamelyalara yan yana oturduklarını gözlemleyerek, Onların sağlığını düşünerek, önlem amacıyla bank ve kamelyalara şerit çektik.

Başkan Ekicioğlu, Kıymetli Büyüklerimiz; değerli Hemşehrilerimiz.  Kırşehir Valiliğimiz tarafından kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla ikametlerinden ayrılmalarına kısıtlama ve yasaklama getirilen 65 yaş ve üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın 112,155 ve 156 numaralarını arayarak talep etmeleri halinde temel ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olunacaktır. Ayrıca Belediyemize ait 214 10 10 numaralı Halkın Masası hattı ve Alo 153 Zabıta hattımıza 24 saat boyunca ulaşabilirsiniz.   Bu zor günleri hep birlikte aşacak, sağlıklı günlere kavuşacağız dedi.

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA