Tarih: 19.06.2020
Kamuoyuna Duyurulur...

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , son zamanlarda Kırşehir Belediyesi çalışanlarında Koronovirüs testinin sonucunun pozitif çıktığı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır dedi.

 Başkan Ekicioğlu , Kırşehir Belediyesi olarak daha salgın başlamadan gerekli çalışmaları başlatarak şehrimizin hemen her yerinde dezenfektan çalışmasını başlattık. Kırşehir Belediyesi kamu kurum ve kuruluşları da dezenfekte ederek koronavirüse karşı mücadeleyi etkin bir şekilde sürdürdük. Vatandaşımızın maske bulmakta sıkıntı çektiği dönemde Kültür Sosyal İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde 220 bin maske üreterek halkımızın yoğun olduğu noktalarda ve kamu kurumlarında dağıtarak maske ihtiyacını giderdik. Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde dezenfektasyon tünelleri imal ederek,  şehrin muhtelif noktalarına yerleştirerek vatandaşlarımızın etkin bir dezenfekte işlemine tabi tutulmasını da sağladık.

 Kırşehir Belediyesi olarak Koronavirüse karşı en etkin mücadele ettiklerini kaydeden Başkan Ekicioğlu, Gerek şehir merkezinde gerekse bünyemizde hizmet veren birimlerimizde bu ölümcül virüse karşı alınabilecek tüm önlemleri almış durumdayız. 1.200 kişinin çalıştığı Kırşehir Belediyesi bünyesinde hiç bir personelimizde bugüne kadar herhangi bir pozitif vaka ile karşılaşmadık. Bundan sonra da karşılaşmamak için de gerekli tüm önlemleri almaya devam ederek çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz.'' açıklamasında bulundu.

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA