Tarih: 27.01.2021
BAŞKAN EKİCİOĞLU, BEDEL ÖDENECEKSE ESNAFIMIZ DEĞİL, BİZ ÖDEYECEĞİZ

Kırşehir’de 591 adet plakanın iptali konusun da Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Tekin ortak bir basın açıklaması yaptı.

Kırşehir Belediye Selahattin Ekicioğlu yaptığı açıklama da Bir bedel ödenecekse esnafımız değil, biz ödeyeceğiz , Bu konu hepimizin sorunu. ,hep birlikte çözeceğiz hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz dedi.

Başkan Ekicioğlu, Sayıştay raporları ile ilgili yanlış giden sözleşmeler ve ihaleler ile ilgili bize bir uyarı geldi. Bu süreci bizim hukukçularımızda inceliyor. Bu konu sadece Kırşehir’in  başında değil Türkiye’nin başında bir sorun. Bu sorun sadece Belediye’nin veya odanın değil , Mecliste siyasi partilerin çıkaracağı kanunla çözülecek bir şey. Bir bedel ödenecekse biz esnafımıza bedel ödetmeyeceğiz. Bedel ödenecekse biz ödeyeceğiz. Bu konuda esnafımız rahat olsun. Biz esnafımızın mağduriyetini gidereceğiz.

Başkan Ekicioğlu , Yıllar önce malını mülkünü satıp hat almış arkadaşlarımızın hiç birinin mağdur olmasından yana değilim. Sadece Kırşehir’de değil bu sorun, 2016 yılından bu tarafa bölge illerimizde de bu sorun var. Bu sorunları hep birlikte aşacağız. Hiçbir esnafımızın mağdur olasından yana değiliz. Evini arabasını bu iş için koymuş insanları biz mağdur etmeyeceğiz. Ödenecekse bu bedeli yöneticiler ödeyecek. Esnafımız rahat olsun. Hukuki süreç ve yasal süreç ne ise bunu hep birlikte beraber aşacağız. Plaka iptali ilgili konuyu biz değil Ankara’nın çözeceği bir konudur. Bu konu hepimizin sorunu. ,hep birlikte çözeceğiz hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz dedi.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Tekin Şehrimizle ilgili Sayıştay’ın plakalarla iptali ilgili bir raporu vardı. 591 tane taksi minibüs ve servis aracı, kamuoyunda çeşitli dedikodular oluyor. Esnafımızın içi rahat olsun. Belediye Başkanımızla yaptığımız toplantıda her ne olursa olsun ben esnafın yanındayım. Hiçbir şekilde bu plakaların iptaline gitmeyeceğini beyan etti. Sayıştay raporu içinde Belediye Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Diğer illerde yaşanan sıkıntıyı Belediye Başkanımız bu konuda bizi çok rahatlatıyor. Hep esnafın yanında olduğunu beyan ediyor, esnafımız rahat olsun. Kamuoyunda gezen dedikoduya inanmasınlar. Belediye Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum dedi. 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA