Tarih: 07.04.2021
BASIN TEMSİLİCLERİ İLE FAALİYET SUNUMU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Belediye Başkan Yardımcıları, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nin 2. Yıldönümü dolayısıyla Kırşehir’de görev yapan basın temsilcileri ile bir araya gelerek 2. Faaliyet Yılı Sunumu gerçekleştirdi. 

 

Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda yapılan çalışmalar, hayata geçen ve devam eden projeler ile ilgili düzenlenen sunumun ardından Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, basın temsilcilerinin sorularını cevaplandırdı.

 

Ekicioğlu ‘’Bizim için çok kıymetli olan yerel basınımızın siz değerli temsilcileri ile değerlendirme ve sunum toplantısı vesilesi ile bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. İş başına geldiğimiz günden bu yana yaptığımız ve yapacağımız çalışma ve projelerimizi bugün sizlerle paylaşıyoruz. İş başına gelmeden önce söz vermiş olduğumuz projelerimizin bir kısmını hayata geçirdik ve birçok projemiz ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu yıl ve önümüzdeki yıl bunları da tamamlamış olacağız. Aynı zamanda şehrimizde ihtiyaç olduğunu tespit ettiğimiz birtakım farklı çalışmaları da hayata geçiriyor, önceki dönemden yarım kalan işleri tamamlıyoruz. Belediye yönetiminde 2. yılımızı tamamlamış bulunmaktayız. Bildiğiniz gibi bunun yaklaşık son 1 yıllık süreci ne yazık ki Dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan Pandemi koşulları içerisinde geçti. Ancak Pandemi döneminin yarattığı ekonomik ve sosyal koşulları bahane etmeden şehrimizin daha yaşanılır hale gelmesi ve çağdaş bir görünüme kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yerel yönetim anlayışımızın ilkeleri doğrultusunda Kırşehir Belediyesi’ni dürüst, liyakatli, hesap verebilir, şeffaf bir şekilde yönetiyoruz.’’ diyen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bundan sonra basın temsilcileri ile sık sık bir araya geleceklerini belirtti.


Basın temsilcilerinin sorularının cevaplandırılmasının ardından 2. Faaliyet Yılı Sunumu Toplantısı sona erdi.        

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA