Tarih: 01.03.2021
ASANSÖRLERİN PERİYODİK KONTROLÜNÜ ARTIK MAKINA MÜHENDİSLERİ ODASI YAPACAK

Kırşehir Belediyesi ile TMOBB Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi’ne bağlı Kırşehir İl Temsilciliği ile asansörlerin periyodik kontrolleri ile ilgili protokol imzalandı.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, TMOBB Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varol, Makine Mühendisleri Odası Kırşehir İl Temsilcisi Ahmet Göçen ve Oda Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda ilimizdeki asansörlerin periyodik kontrolünün Makine Mühendisleri Odası tarafından yapılması hususunda karşılıklı protokol imzalandı.

Yapılan protokol gereğince daha önce Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen asansörlerin periyodik kontrolleri 1 Nisan tarihinden itibaren 4 yıl süre ile Makine Mühendisleri Odası tarafından gerçekleştirilecek.