Tarih: 23.01.2020
AİLE YAŞAM MERKEZİ YENİ DÖNEM KURS KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Kırşehir Belediyesi, Aile Yaşam Merkezi,  kurs kayıtları başladı. Kırşehir'de yaşayan ve okuyan gençler, hanımlar ve çocuklar için kültürel, sanatsal ve sosyal gelişiminin desteklendiği; farklı alanlardaki kurslarla her kesime hitap eden Aile Yaşam Merkezi, yeni dönem kurs kayıtları devam ediyor.

20 Ocak 2020 tarihinde başlayan kurslar içerisinde Aile Yaşam Merkezinde; Kişisel Gelişim’de Diksiyon,İşaret Dili,Çocuk Gelişimi,İngilizce A1,İngilizce A2,Kuran-ı Kerim, El Sanatları Dalında ; İğne Oyası,Anglez,Suzeni,Tel Kırma,Kanaviçe,Hesap İşi, Takı Tasarım,Filografi,Çini,Giyim,Ev Tekstili,hat Tezhip, Örgü Soır Dalında Step Aerobik,Pilates,Zumba,Funny Jumps,50+Step Aerobik, Yoga Müzik dalında Keman, Bağlama kurs kayıtları devam ediyor.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu; “ Açtığımız kurs merkezlerimiz Kırşehirliler tarafından yoğun ilgi görüyor. Açtığımız kurslarımızla Kırşehir’de sosyal hayata zenginlik katıyoruz. Kırşehir’in huzur şehri olma yolunda önemli adımlarından biri olarak gördüğümüz ‘sosyal belediyecilik’ anlayışımızın en güzel örneklerinden biridir kurs merkezlerimiz. Yaz döneminde olduğu gibi kış döneminde de açılan kurslarımız yine Kırşehirlilerin uğrak yerlerinden biri olmaya devam ediyor ”

3 Şubat 2020 Pazartesi günü başlayacak kursların kayıtları 31 Ocak 2020 tarihine kadar Aile Yaşam Merkezinde alınmaya devam edecek.

 

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA