Tarih: 24.07.2023
AĞAÇLARDA YAPRAK BİTİNE KARŞI İLAÇLAMA YAPILIYOR

Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, ağaçlarda yaprak bitine karşı ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

 

          Kırşehir Belediyesi Veteriner Müdürlüğü’ne bağı ekiplerimiz hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte sinek ve haşerelerin çoğalmasının önüne geçmek için sistemli bir şekilde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.


 Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimizin ağaçlarda ilaçlama işlemini aralıksız sürdürdüklerini ifade ederek, şu açıklamada bulundu:


          “Kırşehir Belediyesi olarak ilimizin muhtelif yerlerine yerleştirilen çevreci, hijyenik ve güvenli çöp toplama sistemi olan Yerkonların temizliği ile birlikte, özellikle hava sıcaklıklarının artmasına paralel ağaçlarda meydana gelen yaprak bitine karşı da ilaçlama işlemlerimiz devam ediyor.

Şehir merkezinde karasinek, sivrisinek, fare vb. haşerelerin ürememesi için durgun su alanları, besi çiftlikleri, şehir merkezinden geçen dereler, çöp konteynırları, Katı Atık Bertaraf Ünitesi, mezbaha atıkları, çöp ayrıştırma yerleri, rögar ve mazgallarda ve ağaçlarda ilaçlama çalışmaları Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından aralıksız sürdürülüyor.”

          Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “İstenmeyen bakterilerin çoğalması halk sağlığı açısından da sakıncalı olduğundan, ekiplerimiz ilimiz genelinde belli aralıklarla dezenfekte, ilaçlama ve yüzey temizliği yaparak gerekli hijyenik ortamın oluşması için çalışmalarını sürdürecek.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA