Tarih: 21.02.2022
“9 CANLI” ADLI OYUN SAHNELENDİ

Kırşehir Belediyesi Tiyatrosu’nun hazırladığı "9 Canlı" adlı oyun Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde sahnelendi.


Kırşehir Belediyesi Tiyatrosu’nun hazırladığı 9 Canlı adlı oyun 18 Şubat 2022 Cuma günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde sahnelendi.


Yoğun bir izleyici kitlesiyle karşılanan otun sonrası bir yazılı basın açıklaması yapan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:


Kırşehir Belediyesi olarak yaşamın her alanında tüm ekibimizle birlikte çalışma yürütüyoruz. Bu kapsamda kültür sanat alanında da Kırşehirli hemşehrilerimize buluşmayı sürdürüyoruz. Gelinen noktada Kırşehirli hemşehrilerimiz özledikleri programlara katılıyorlar. Bir yandan konserlerimiz, panellerimiz sürerken bir yandan da Tiyatro oyunlarımız sergilenmeye devam ediyor.

 

Kültür sanat hayatı tam olan toplumların gelişme hızının artacağı düşüncesiyle çalışmalarımız Tiyatro alanında da devam ediyor. Bu kapsamda Kırşehir Belediyesi Tiyatrosu’nun hazırladığı 9 Canlı adlı oyunun 18 Şubat 2022 Cuma günü yoğun bir katılımla sunumu gerçekleştirildi. Hemşehrilerimizin, özellikle de çocuklarımızın büyük beğenisini toplayan oyunun hazırlanması ve gösteriminde tüm emeği geçenleri kutluyorum.”

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA